Over ons

Bemarcon is 20 jaar geleden gestart als bedrijf in de afbouw van totale keukenconcepten. Vanuit onze bedrijf in Poortvliet werden de voorbereidingen getroffen om, in opdracht van enkele grootkeuken leveranciers, totaal keukenconcepten te monteren.

Onze klanten destijds waren voornamelijk particulieren, via de grootkeukenleveranciers, en in sommige gevallen de installatie van keukenshowrooms bij de grootkeuken leveranciers. Tegenwoordig ligt onze focus meer op de totale projectinrichting, renovatie en verbouwingen in zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wij doen zaken met verschillende partijen door de gehele projectfase heen en specialiseren ons in totaalmanagement van interieur projecten met als basis maatwerk. Van het (strategisch) idee op een bierviltje tot definitief ontwerp inclusief tekening en bestek. Wij kunnen op elk moment van het/een project instappen en tevens ons netwerk en ervaring inzetten om het/een project in beweging te krijgen

Ieder project, klein of omvangrijk, begint met een kennismakingsgesprek waarin de behoeften en wensen worden bepaald. Wij zijn in deze fase verantwoordelijk voor het vertalen van klantambitie naar strategie, concept en design. Zodra het project een concrete vorm aanneemt treden wij op als projectmanager waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de aanloop en operationele fase. Wij verzorgen calculatie, technisch tekenwerk, veelal i.o.m. de/een architect, uitvoerend contact met u als klant, inkoop en regie van de productie. Vanuit ons kantoor en productie in Poortvliet worden de zaken gecoördineerd. In onze eigen productiefaciliteiten wordt het maatwerk meubilair vervaardigt in massiefhout, hpl, fineer, kunststof, glas en/of metaal.

De meubelmaker(s) uit onze productie gaan ook mee tijdens de montage op locatie om hun eigen maatwerk goed af te leveren.